Semestern 2007!

Första veckan av tre ägnades åt att bygga upp altantaket igen. Detta skedde mellan regnskurar med blev riktigt bra tillslut. Vi firade även Oskar och var på Kusinträff.
Sedan tog vi oss upp till sommarstugan som ligger vid Halleberg, en liten bit från Vänersborg.
Den ligger mitt inne i skogen men ändå nära till Värnens badstrand Gardesanna.
Har fick vi besök av Åsa, Benny och Linn vilket var mycket trevligt. Det var lite synd om barned då badvattnet inte var vidare varmt men det stoppade inte dem. Clara var väldigt roliga att titta på då hon sprang ut i vattnet och ropade samtidigt som hon sprang upp "kalt, kalt" för att sedan springa i igen.
I slutet på den andra veckan kom farmor & farfar upp till Beccas & Claras förtjusning.
Det blev även lite byggande denna vecka då ett staket rasat under vintern och fick byggas upp igen, blev riktigt bra.
Sista veckan kom min bror med familj upp och barnen fick åter lekkamrater. En dag ägnades vid Värnesborgs vattenpalats där Clara absolut ville åka vattenrushbanan. Hon fick sin vilja igenom och jag åkte med henne i knät och hon fick uppleva att det var lite läskigare än vad hon trodde. Tar nog ett tag innan hon vågar igen....
På torsdagen åkte vi till Nordens Ark och vädret makter var med oss och vi fick en kanondag som avslutades ute vid smögenbryggan med en räkmacka.
De sista två semesterdagarna tillbringade vi upp i Värmland hos Maries bror Joakim. Han håller på att bygga ut sitt hus och behövde lite hjälp med att få upp takplåten.
Det blev en trevlig semester som som alltid kunde varit lite längre och med mera sol. Tryck
här om ni vill se lite bilder från semestern.

IMG_2318